E-LEARNING IN JE BEDRIJF
voor Trainings- en Adviesbureaus

SHOWCASE

Op deze pagina stellen we een aantal "Academies" (online leeromgevingen) voor van  klanten die de opleiding "Creëer Winstgevende E-Learning Programma's" hebben afgerond.

Er is een grote verscheidenheid in branches en soorten online trainingen.
Wat onze studenten gemeen hebben is het enthousiasme waarmee ze samen met BGE hun eigen platform hebben ingericht en de uitstekende kwaliteit van het afgeronde product.

Neem gerust een kijkje op hun websites.
Elke leeromgeving is voorzien van een link, waarmee je rechtstreeks op de site terecht komt.


 • Biztool Academy

  De
  BiztoolAcademy is de online leeromgeving van BGE Business Training. Het is je thuisbasis voor alle online trainingen waarmee je leert hoe je zelf een e-learning programma maakt en hoe je die in de markt zet.

   

   

 • Compu-Academy

  Compu-Academy is onderdeel van CompuTraining, de beste keuze voor het volgen van een Microsoft Office, Windows of MacOS training. Compu-Academy hanteert een speciale e-learning methode, waarbij unieke realistische opdrachten worden gebruikt met voorbeeld van het eindresultaat.
 • KNOT Training

  KNOT Training is een onderdeel van KNOT Coaching en Training. Kees Neven helpt mensen die moeite hebben om na tegenslag in hun leven, de draad weer op te pakken en vol vertrouwen door te gaan. De online leeromgeving bevat trainingen die hierbij een goed handvat zijn.