E-LEARNING IN JE BEDRIJF
voor Trainings- en Adviesbureaus

INDIVIDUELE ONDERSTEUNING

VIP-dag

Wil je in korte tijd heel intensief met mij samenwerken om bijvoorbeeld een plan van aanpak te maken, een onderwerp in detail uit te diepen of juist te leren werken met een online tool (hands-on), dan raad ik je aan een VIP-dag te boeken.

Tijdens zo’n dag gaan we samen (dus een-op-een) op een inspirerende locatie aan de slag.
De VIP-dag is ook in te plannen samen met een zakenpartner of een (virtuele) assistent.
(Neem even contact op voor een gesprek).

Woon je in het buitenland? Kies dan een Virtuele VIP-dag, waarbij we een dag intensief samenwerken via Skype of GotoMeeting.


E-learning voor dienstverlenende MKB-bedrijven

LMSTraining- en adviesbureau's kunnen niet meer om e-learning heen. Tot voor kort was dit alleen weggelegd voor gespecialiseerde bedrijven en was de implementatie in de eigen organisatie een langdurig en kostbaar proces.

Met de komst van moderne Learning Management Systems (LMS) is e-learning veel eenvoudiger toe te passen en kun je als bedrijf in korte tijd aan de slag met je eigen online leeromgeving.
Dit heeft vele voordelen voor je klanten.

Toch is de techniek vaak een belemmerende factor.
Ook omdat het niet je core business is.
BGE Business Training heeft al meer dan 10 jaar ervaring met e-learning en kent de voor- en nadelen. De vele vragen uit de markt hebben ertoe geleid dat wij er een speciale service van gemaakt hebben:
Wij zetten een compleet LMS systeem op voor je bedrijf en leren je hoe jij daar snel mee aan de slag kunt.

Wil je daar eens vrijblijvend over praten? Weten of dat ook voor jouw bedrijf of organisatie een rendabele oplossing is? Neem dan even contact op via telefoon 0475-452257 of per e-mail, dan nemen wij contact met je op.


Individueel programma "Digitaal Ondernemen"

Is de tijd rijp voor een flinke groeispurt met je bedrijf en doe je dat het liefst op individuele basis?
Dan is het Business Building programma “Digitaal Ondernemen” voor jou de ideale keus.
Helemaal gefocust op jouw situatie, help ik je de doelen te bereiken die jij aan het begin van het traject hebt bepaald.
Bijvoorbeeld: het opzetten van een strategisch marketingplan om binnen te komen bij een aantal interessante bedrijven waardoor je omzet groeit, het automatiseren van ondersteunende processen wat je veel vrije tijd oplevert, het creëren van een online training zodat je onafhankelijk wordt van een  locatie, enz.

Voor de ambitieuze zelfstandige Senior Trainer of Consultant die behoefte heeft aan een “personal mentor” die houdt van aanpakken.
(Neem even contact op voor een gesprek).