E-LEARNING IN JE BEDRIJF
voor Trainings- en Adviesbureaus

MAAK GEBRUIK VAN DEZE GRATIS BRONNEN

Tips  over Digitaal Ondernemen

5 Tips voor jouw ideale Training en Consulting business

Gemiddeld 1x per veertien dagen ontvang je de Business Tips.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe (online) tools en mobiele apps die je (business)leven een stuk gemakkelijker maken.

In dit e-zine vind je ook praktijkvoorbeelden en uitgewerkte instructies voor het gebruik van methoden en technieken op het gebied van business building in de 21e eeuw.
Klik hier om je in te schrijven en ontvang het e-book: "IMPACT: 5 Tips voor jouw ideale Training en Consulting  business" er gratis bij!


Interessante artikelen

Wekelijks een nieuw artikel in mijn blog. Over digitaal ondernemen en bespiegelingen over ondernemen in het algemeen. Met geleerde lessen, tips, checklists en andere informatie waar je als zelfstandige ondernemer je voordeel mee kunt doen.


Gratis inloop spreekuur: Leonie's Virtuele Vragen(v)uurtje

Leonie's Virtuele Vragen(v)uurtje

Iedere 3e dinsdag van de maand, om 9.00 uur, zit ik klaar om al je vragen te beantwoorden over succesvol ondernemen met moderne strategieën en tools.
Wil je iets weten over de beste aanpak voor je marketing, hoe je efficiënter kunt werken of heb je tips nodig over het gebruik van webinars, het verkopen van een high-end product of dienst, of over online samenwerken?

 

Pak je kans en stel je vraag tijdens dit voor iedereen gratis toegankelijke ondernemers spreekuur.
Klik hier om je plaats te reserveren


Gratis webinars

Regelmatig houden we gratis webinars om je kennis uit te breiden.
Deze gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar altijd met als doel je concrete handvatten te geven om je bedrijf te verbeteren.
Meer omzet, meer vrije tijd of betere kwaliteit.
En het liefst een combinatie van deze 3 elementen.
Kijk in de agenda voor de eerstvolgende virtuele training.